16 Mart 2012

Haftanın Maçı | Sivasspor-Orduspor # 31




Ligin bitimine 4 hafta kala ligi hangi sıralama aralığında bitireceğimizi belirleyecek bir maç. Ya tamam ya devam maçı olacak Sivasspor maçı. Öncelikli hedef ligde kalmaktı ve bunu başardık.Puanımız 39 ve İlk 8 ile aramızda 4 puan var. Maçı kazanırsak veya berabere kalırsak, Play-Off umudumuz sürecek, yenilirsek ise artık formalite maçlarına çıkıp ligin bitmesini bekleyeceğiz..
Ben öncelikle, Sivasspor'u yenersek kendi evimizde Gençlerbirliği maçında taraftarın desteği ile galip geliriz diye düşünüyorum.


*
Takımımız dün yaptığı antremanın ardından 15.30'da Sivas'a hareket etti. Beşiktaş maçında Sarı kart görerek cezalı duruma düşen Culio, fizik olarak hazır olmayan Hasan Kabze, sakatlığı süren Abdülkadir ve Numan Sivas'a götürülmedi. Bugün ise Sivas'ta yapılacak tek antreman ile takım kampa girecek.


*
En çok düşündüğümüz şey, Culio'nun yerine kimin oynayacağı. Adaylar Eren Albayrak, Murat Kalkan ve Riberio. Bana kalırsa Murat Kalkan oynasın. Neden derseniz Savunma yönüde olan bir oyuncu ve Selçuğu yalnız bırakmaz. Riberio Sivas'a götürülmüştür ancak İlk 11 çıkacağını düşünmüyorum.Savunmada yine Beşiktaş maçında olduğu gibi Garcia-Sedat-Yalçın-Selçuk dörtlüsünü izleriz.. Sedat sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen Beşiktaş maçında iyiydi. Garcia'nın hücum yönü zayıf olmasına rağmen hava topları ve kritik müdaheleri ile formayı hakediyor.. Bu maçta özellikle Selçuğa çok iş düşecek.. Oyun gereği karşısında dinamik ve hızlı bir Grosicki olacak.. Gününde olan Hakan Özmert ve Javito iyi olursa en az beraberlikle döneriz. 


*
Sivasspor'a gelince ligde 5 maçtır galip gelemiyorlar ve Orduspor maçını çıkış maçı olarak görüyorlar. Çok atıp çok yiyen bir takım. 50 gol yemişler.. Kontra ataklarda etkili olabilirsek istediğimizi alırız.
Sivasspor'da Hayrettin dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken Cezası biten Uğur Kavuk ise şans verilmesi halinde oynayabilecek.Söylentilere göre, Sivasspor'da kaleyi Şike davasında adı geçen ve tedbir kararı kaldırılan Korcan Çelikay koruyacakmış..


Lig tarihinde 2.kez karşılaşacağımız Sivasspor ile Ligin ilk yarısında Ordu'da oynadığımız maç 2-1 Sivasspor lehine sonuçlanmıştı. O maçta öne de geçmiştik ancak skoru koruyamayıp 3 puanı kaybetmiştik.


Zorlu bir deplasman. 
Hayırlısıyla TresPuntos İnşallah ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya giriniz...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...