22 Mart 2012

Cuper'in Vazgeçemediği 3 İsim !



Hector Cuper'in Orduspor'un başında çıktığı 15 maçta, en çok forma şansı verdiği oyuncular..

Yalçın Ayhan !
Yalçın Orduspor'un başına geçen Hector Cuper döneminde 15 maçta da 90 dakika forma giyerken, savunmada ki başarısıyla da ligde ki bir çok oyuncudan iyi olduğunu gösterdi. Kısa süre de taraftarların da sevgisini kazanan Yalçın Ayhan bu dönemde 1 Gol ve 1 Asist ile oynayarak skora da katkı yaptı. Ayrıca 15 maçta 1 kez sarı kart gördü.

Bogdan Stancu !
Ligin ikinci yarısında Orduspor'un başına geçen Hector Cuper döneminde 15 maçta bütün maçlar da İlk 11'de başlayan Stancu, 4 kez oyundan çıktı. Stancu bu dönemde 6 Gol ve 2 Asist ile skora önemli katkı yaparak takımın gol yükünü çekti. Stancu bu dönemde 1 sarı kart gördü.


Hakan Özmert ! 
Ligin ikinci yarısında Orduspor'un başına geçen Hector Cuper, Hakan Özmert'e 15 maçta forma şansı verirken, Hakan Özmert bu maçların 4'ün de sonradan oyuna girdi. Hakan Özmert bu maçlar da 1 Gol, 1 Asist ile skora katkı yaptı. Hakan bu dönemde 1 kez sarı kart gördü.

Ali Çamdalı - Selçuk Şahin !
Ligin ilk yarısında sadece 1 maçta sonradan oyuna giren ve 9 dakika görev alan Selçuk Şahin, Cuper döneminde resmen yeniden doğdu ve oynadığı 13 maçta da 90 dakika oyunda kaldı.

Bir diğer isim ise Ali Çamdalı.. Ligin ilk yarısında 10 maçta görev alan Ali Çamdalı sadece 5 mücadele de ilk 11 'de görev almıştı. Cuper döneminde ise Ankaragücü maçı hariç tüm maçlarda ilk 11 başlayarak takımın vazgeçilmezlerinden biri oldu. Ali Çamdalı sarı kart cezası nedeniyle Ankaragücü maçında görev alamamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya giriniz...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...