17 Mart 2012

Kaçan Galibiyet | Sivasspor 1-1 Orduspor


Geçen ki yazımızda tahmin ettiğimiz gibi bugün, Culio'nun yerinde Murat Kalkan oynadı.. Bu değişiklikten farklı olan bir değişiklik yoktu. Maça istediğimiz gibi başladık. İlk 15 dakika da 3 tane net pozisyon da yakaladık. Stancu'nun önü boşken kaleye vuruşunda çok farklı bir şekilde top dışarı çıktı. Ardından Murat Kalkan sol taraftan iyi bir çıkış yaptı. Çarprazdan vuruşunda top dışarı çıktı. Bu pozisyondan 2 dakika sonra ise, Javito sağ taraftan ceza sahasına girdi ve vuruşunda kaleci Atilla topu kontrol etti. Önde pres yaparak, Sivasspor'a pas yaptırmayarak kaptığımız toplarla kontra ataklar yakaladık. Ama futbolda olan ' Atamayana atarlar ' tabiri gerçek oldu ve orta saha da kaptırdığımız toptan sonra Erman'ın kaleye vurduğu top defansa çarpıp Pedriel'e gitti ve o da güzel pasla Eneramo'yu görünce Eneramo klas bir gol attı. Golden hemen sonra çabuk toparlanıp Orta saha da iyi pas yaparak Sivasspor'un üzerine gittik ve Stancu'nun güzel pasında Javito'nun topu harika bir şekilde önüne çekip attığı golle beraberliği yakaladık. Ve kontrollü bir oyun sonunda İlk yarı berabere sonuçlandı..

İkinci yarıya başlarken dizindeki sakatlığı nükseden Sedat'ın yerine Ömer Alp oyuna girdi.. İkinci yarı yine kontrollü oynayarak kontra ataklar yakaladık. Hiç bir futbolcuya kötü bir şey söylemek istemiyorum ama Hakan Özmert 2 net pozisyonu değerlendiremedi , ve bizlere saç baş yoldurttu. 69. dakika da İkinci yarı oyunda gözükmeyen Murat Kalkan'ın yerien Bruno oyuna girdi.. Sivasspor'da tehlikeli pozisyonlar yakalasa da Ömer, Yalçın ve Garcia'nın kritik müdaheleleri Sivasspor'a aradığı golü buldurmayınca maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Burdan değinmek istediğim birşey daha var ne zaman ki Hasan Kabze sakatlandı. Takımın düzeni bozuldu. Ayrıca Hakan Özmert, Cuper'in sistemine uygun değil bence.. Maçın adamı ise hiç kuşkusuz Ali Çamdalı idi.
Bugün her şeyi yaptı..

Ligin bitmesine 3 hafta kala, Avrupa Ligi grubuna katılmak için mutlak kazanmak zorunda olduğumuz maçı beraberlikle bitirdik. Maç başlamadan sonuç 1-1 deseler hiç düşünmeden çok iyi derdim ama kötü bir Sivasspor'a karşı kaçırdığımız pozisyonları gol yapsak galibiyet içten bile değildi ..
Yine de herşey bitmiş değil önümüzde kendi evimizde oynayacağımız, Gençlerbirliği maçı var.
İnşallah taraftar desteğiyle Gençlerbirliği'ni yeneriz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya giriniz...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...