25 Mart 2012

Orduspor 0-0 Gençlerbirliği | Maçın Ardından

Kazanmamız gereken, kazanabileceğimiz bir maçtan beraberlikle ayrıldık. Bu sonucun ardından ise Avrupa Ligi Play-Off grubuna kalma şansımızı yitirdik. Stancu'nun son antremanda ki sakatlığı Cuper'i mutlaka zorlamıştır. Çünkü bütün hafta o kişi üzerinden taktik çalışması yapılıyor. Stancu sakatlanınca kafasında ki oyun muhtemelen değişmiştir..


Maça gelince Stancu'nun yerinde Bruno, Sedat'ın yerinde Ömer Alp, Garcia'nın yerinde Abdurrahman ile maça başladık.. Culio'nun 3 haftalık formsuzluğu yada aklının Galatasaray'da olması oyuna çok yansıyor. Eskiden o sol tarafı çok faydalı kullanan Culio bugün neredeyse oyunda hiç yoktu. Bir diğer faktör ise Javito. Karşısında sert ve güçlü bir Ergün Teber olunca o da sağ tarafı iyi kullanamadı. Oyunun genelinde zaman zaman etkili olduk. Gol pozisyonu da yakaladık. Ancak bu pozisyonları gole çeviremedik. Gol pozisyonlarını değerlendiremezken Stancu'yu aradık mı ? Bence aradık.. Herşeye rağmen Stancu bu takımın büyük bir parçası.. Hakan Özmert'in iyi niyetine rağmen bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamaması, takım içinde ki anlaşmazlıklar golü bulamamıza büyük bir etkendi. Ve böylece maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bruno konusunda Cuper'in ne kadar haklı olduğunu bugün bütün taraftar anlamıştır heralde.. 

Culio'nun Açıklaması
Bana kalsa Galatasaray'a karşı oynamak istemezdim ama Orduspor için forma giyiyorum, oynamak zorundayım. Önümüzdeki sezon Galatasaray'a gitmek istiyorum. Bunun için görüşmelerimi yaptım, önümüzdeki sezon kesinlikle Galatasaray'a gideceğim.

Bu taraftar herkesi sevmez. Sevdiğini de adam gibi sever Culio.. Sen sezon başından beri bütün taraftarın gönlünde taht kurdun ama daha lig bitmeden bu açıklama sana hiç yakışmadı. Sezon sonu gideceğim desen kimse sana birşey demezdi. Karakterini kişiliğini belli ettin. Geçen sezonun devre arasında bu yıl için Manisaspor'a imza atan bir oyuncumuz vardı JERRY AKAMİNKO ona kızamadık, çünkü o sonuna kadar bu takım için mücadele etti ! Orduspor taraftarı onu hiçbir zaman unutmayacak !
Yolun açık olsun Culio biz ne desek boş..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya giriniz...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...