19 Mart 2012

Orduspor 2012-2013 Kombine Fiyatları Belirlendi..


Gelecek sezon için uygulanacak bilet fiyatları açıklandı. İşte Kulüp Resmi Sitesinden yapılan açıklama..

Kombineler, Orduspor Denizbank Bonus’ la Şenlendi 

26 yıllık büyük özlemin sonunda, Spor Toto Süper Lig’ de yerini alan ve geride kalan sezonda, ligin en renkli takımı olan Ordusporumuz’ da, 2012-2013 sezonu kombine bilet satışları başlıyor.

Kurumsallaşma kapsamında çalışmalarını sürdüren Kulübümüz, geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan Orduspor Denizbank Bonus Kart ile büyük Orduspor taraftarımıza, kombine kartlarda büyük fırsatlar sunuyor.

 Yapılan çalışmayla, Orduspor Denizbank Bonus Kart sahibi olan taraftarlarımız, bundan önce elde ettikleri birçok avantajı, kombine kartlarını alırken de yaşayacaklar. Orduspor Denizbank Bonus Kart kullanıcıları, Orduspor Store mağazasında satılacak olan kombine kartlara, 1 Mayıs – 31 Mayıs tarihleri arasında, yüzde 30 indirimle ve 8 taksitle sahip olacaklar. 1 Mayıs’ ta başlayacak olan kombine kart satışlarında, taraftarlarımıza en büyük sürpriz ise, kombine kartların geçen sezonki fiyatlardan satışa sunulması. Buna göre, Orduspor’ un 2012 -2013 sezonunda kendi evinde oynayacağı maçları izlemek isteyen taraftarlarımız;

Kale Arkası: 300 TL
Maraton: 600 TL
Kapalı: 900 TL
VIP: 3000 TL,

fiyatlarla Denizbank Orduspor Bonus Kart avantajıyla, 8 taksit, ayrıca, 1 Mayıs – 31 Mayıs tarihleri boyunca yüzde 30 indirimle kombine kartlarını alabilecekler.

 Orduspor Denizbank Bonus Kart’ ı henüz almayan taraftarlarımız, kart başvurularını hemen yapıp, hem bu avantajlardan yararlanabilir, hem de böylece kulübümüze destek olabilir. Bunun için, Denizbank şubelerinden başvuru yapılabileceği gibi, aynı zamanda cep telefonlarının mesaj bölümüne girip, ORDU yazıp, bir boşluk bıraktıktan sonra TC KİMLİK NO ‘ larını yazıp 3280’ e gönderip kartlarını temin edebilirler. 1 Haziran tarihinden itibaren, kombinelerde indirimsiz fiyatlar geçerli olacaktır.

Orduspor Kulübü Yönetim Kurulu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya giriniz...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...