24 Şubat 2013

Soru Cevap 5 | Galatasaray-Orduspor



Maç önceleri rakip takım taraftarları ile yaptığımız soru-cevap bölümünün 5. bölümünde bu hafta Galatasaray taraftarı ve Sportif Cümleler Blog yazarı Burak Eren var.  Maç öncesi görüşlerini aldık.. 
Öncelikle Orduspor hakkında kısa bir düşünceni alabilir miyim ?

- Çok düzgün yönetilen bir takım aslında Orduspor. Daha iyisini yapmalarını bekliyordu herkes. Başarılı bir başkanları var, Cuper gibi bir teknik adamı getirebilecek vizyona sahip. Aynı şekilde transferde de Stancu gibi bir isim için 2.5 milyon avro bonservis ödeyebilecek güçte. Vizyon ve ekonomik imkanlar bir araya gelince daha iyisini beklersiniz ama iki sezondur Orduspor, küme düşmemek için çabalayan bir takım durumunda. 

Her sezona iyi başlıyorlar ama devamı gelmiyor. Geçen sezon ilk sezonlarıydı ama bu sezon daha iyisini bekliyordum. Görüntü iyi değil. Elazığspor ve Akhisar Belediyesi alttan sağlam geliyorlar.

Maç nasıl başlar, nasıl devam eder ?

- Galatasaray'ın görüntüsü iyiye yöneldi. Ligde son iki maçtır kazanıyorlar ve bu maçta da 3 puanın mutlak favorisi durumundalar. Tempolu başlayacaktır Galatasaray, ilk dakikalarda müthiş bir baskı kurmasını bekliyorum. Orduspor'un bu baskıya ne kadar direnç göstereceği burada sorulması gereken. Ellerinde kontra silahları var, bu baskıyı cezalandırabilecek. Semih Kaya'nın yokluğu handikap bu anlamda ama Galatasaray ilk 20 dakika içerisinde golü bulursa maçı kopartır bence.

Takımınızda en güvendiğin 3 futbolcu desem ?

- Burak Yılmaz, Drogba, Selçuk İnan.. 

Takımınızda hangi futbolcu iyi olursa oyun istediğiniz gibi gider?

- Selçuk İnan..

Orduspor'da çekindiğin 3 futbolcu desem ?
- Stancu'dan çekiniyorum, ters geliyor onun tarzı. İkinci bir çekindiğim futbolcu yok. 

Semih Kaya sakatlığı sebebiyle oynayamıyormuş. Muhtemel Dany-Gökhan Zan tandemi sıkıntı yaratır mı? 

- Gökhan Zan, bu sezon ligde hiç şans bulamadı diye hatırlıyorum. 2 kupa maçında oynamıştı ama ölçü olmayacak performanstı bunlar. Galatasaray'ın stoper sıkıntısı zaten var ve Semih Kaya & Dany ikilisine muhtaçlar... Gökhan Zan'ın tecrübesi büyük artı ama bu sezon neredeyse hiç izleyemedik onu. Bu yüzden sıkıntı yaratabilir.



Son olarak skor tahmini ve gollerin birini kim atar?
- Burak Yılmaz'ın maçı olur. 4-1 biter diye düşünüyorum..


***
Bu güzel söyleşiyi eskilerden bir fotoğraf ile bitirelim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya giriniz...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...