16 Şubat 2013

Soru Cevap 4 | Orduspor - İBB


İstanbul BB. taraftarı bildiğimiz gibi çok az. Onlarda gönüllü gibiler. Boz Baykuşlar adında güzel bir topluluk oluşturdular. Ve Türkiye'de taraflı tarafsız herkesin takdirini topladılar. Blogda her hafta maç önceleri rakip taraftarları ile yaptığımız soru cevap bölümü için İBB taraftarı bulamadım.  Bu hafta da bu bölümümüzde Fanatik Orduspor taraftarı olmasına rağmen İBB sempatizyanı da olan Kadir Akpınar var. O bizlere bu hafta İBB taraftarı olarak cevap verecek. 

Sence maç nasıl başlar, nasıl devam eder ?

Orduspor kendi evinde iyi top oynayan bir takım. Son zamanlarda olumsuz sonuçlar almış olsalar bile özellikle kendi evlerinde maçı 90 dakika'ya kadar yayabiliyorlar. Bu açıdan Boz Baykuşlar biraz daha oyunu rolantiye alacaktır. Sonuç ne olur derseniz, Mersin ve Antalya'nın ilk yarıda yaptığı baskıyı yapabilirsek Ordu'dan 1 puanla döneriz.

Güvendiğin 3 futbolcu desem ?

Doka, Holmen, Eduardo diyebilirim. Bir de Kaptan Ekrem Ekşioğlu.

Hangi futbolcu iyi olursa oyun istediğiniz gibi gider?


Bizim adımıza Holmen ve Eduardo. Orduspor'da ise Umbides olacaktır. 

Sence Zenke'nin mi yoksa Stancu'nun mu gol atma ihtimali daha yüksek ?


Zenke Webo'yu bizlere aratacak/aratıyor. Özellikle de Vittek'in sakatlığında... Pek etkili olacak gibi değil. Stancu ise formda başladı sezona ama uzun süredir sessiz. Bu maça etkisi olur mu olmaz mı maçta belli olacak. 


Orduspor taraftarı bu maçta nasıl performans gösterir?


Orduspor Taraftarı rakibi baskı altına almakta Türkiye'de en basta sayılacak taraftarlardan. Ve Ordu en zor deplasmanlardan biri olmayı başardı. Kesinlikle etkisi olacaktır. Tabi skor nasıl giderse taraftar da o zaman çıkıyor maalesef piyasaya... 


İstanbul BB. hakkında düşüncelerin neler?


Carvalhal'le başlayan kötü oyun Bülent Hoca ile devam ediyor. 

Webo ve Gökhan Süzen'in boşluklarını dolduramadık. Bu sezon bizim icin geçmişi bayağı aratacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya giriniz...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...