3 Şubat 2013

Soru Cevap 2 | Orduspor - Gençlerbirligi


Maç önceleri rakip takım taraftarları ile yaptığımız soru-cevap bölümünde bu hafta Gençlerbirliği taraftarı Burak Alper Ünal var.

Öncelikle Orduspor hakkında kısa bir düşünceni alabilir miyim ?


Orduspor ligimizin sevilen ve saygı duyulan ekiplerinden biri. Gerek yaptığı çalışmalarla gerek sahada gösterdiği performansla bu saygıyı kesinlikle hak ediyor. İnanılmaz bir taraftar grubu var. Her zaman takımın yanında olan onlara sahip çıkan gerçek bir taraftar grubu. Süper Lig'de 2. yılı olmasına rağmen kalıcı olmayı değil, şampiyon olmayı hedefleyen inanılmaz bir yönetim anlayışı var. Bu şekilde ligimize renk katan güzel ve ender kulüplerden biri diyebilirim.

Maç nasıl başlar, nasıl devam eder ?

Bugün maç her iki tarafın kontrollü oyunuyla başlar. Tabi ilerleyen dakikalarda Orduspor galibiyet hasretine son vermek için daha fazla risk alan taraf olacaktır. Bu noktada Aykut'un eksikliğini hissedebiliriz ki bu da golü yedik demektir. Eğer savunmayı sıkı tutabilirsek oyunu da tutarız diye düşünüyorum. Bu noktada kontra ataklarla gol arayan taraf Gençlerbirliği olacaktır. Genel olarak bakıldığında her iki tarafında birbirine ağır basan bir yanı olmadığı için beraberlik kaçınılmaz gibi duruyor.

Takımınızda en güvendiğin 3 futbolcu desem ?

1. Cem Can 2. Hurşut Meriç 3. Björn Vleminckx

Takımınızda hangi futbolcu iyi olursa oyun istediğiniz gibi gider ?

Kesinlikle kalecimiz Ramazan Köse.

Orduspor'da korktuğun 3 futbolcu desem ?

1. Javier Umbides 2. Vicente Monje 3. David Barral

Sence Björn Vleminckx'in mi yoksa Stancu'nun mu gol atma ihtimali daha yüksek ?

Taraflı yaklaşmak gibi olmasın ama her açıdan Björn daha yetenekli bir oyuncu bence. O yüzden Björn'ün gol atma ihtimali daha yüksek.

Bu yıl için Gençlerbirliği'nden beklentin neler ?

Eğer bir seri yakalarsak üst sıralarda yer alma ihtimalimiz çok yüsek. Eğer taraftar desteği de sağlanır ve takım motive edilebilirse takımın sezonu ilk 4-8 arasında bitireceğine inanıyorum. Umarım beni yanıltmazlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya giriniz...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...