7 Haziran 2012

Teşekkürler Nedim Türkmen

Bir önceki yazımda alt yapı seçmeleri için belirlenen 200 TL'yi eleştirmiştim. Başkanımızın haberi yoktur, böyle birşeye ilk önce kendisi kızar ve gerekeni yapar demiştim. Dün akşam itibariyle güzel haber geldi.


Orduspor Kulübü Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, taraftarımızdan gelen yoğun istek üzerine, Alt yapı seçmelerinin ücretsiz yapılacağını söyledi. 15-16-17 Haziran 2012 Tarihlerin de, Orduspor Altyapı Seçmeleri yapılacak. 1993,1994,1995,1996 doğumlu futbolcular seçmeye katılabilecek. Daha önce Orduspor Kulübü tarafından açıklanan Seçmeler ücretli olacak bilgisinin ardından Kulüp Başkanı Türkmen'i arayan taraftarlar, ücretsiz olmasını istedi. Başkan Türkmen ise taraftarı kırmayarak, isteklerini yerine getirerek seçmelerin ücretsiz olacağını açıkladı.


Başkanımız aldığı karar ile seçmelerinin ücretsiz olacağını ve öğle yemeklerinin kulüp tarafından verileceğini açıkladı. Demek ki düzgün bir şekilde tepki gösterirsek bizim istediğimiz de oluyormuş. Bu gibi şeylerde  atarak tutarak değil çözüm üreterek medeni bir şekilde eleştirimizi göstermeye devam edelim.

Başkanımıza tekrar tekrar teşekkürler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya giriniz...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...