1 Mart 2013

Soru Cevap 6 / Orduspor-Karabükspor

Blogda artık gelenek haline gelen soru cevap bölümünde bu hafta K.Karabükspor taraftarı ve Dinamospor Blog yazarı Nihat Akyel var.


Öncelikle Orduspor hakkında kısa bir düşünceni alabilir miyim? 

- Orduspor her ne kadar ligde bulunduğu konum ile sıkıntılı bir durumda gibi görünse de belli bir oyun yapısı olan ve benim saygı duyduğum bir takım.

Maç nasıl başlar, nasıl devam eder? Erken gol ve ortam gergin olur mu?

 - Orduspor' un erken bir gol ile üstünlüğü ele almak isteyeceği bir maç olacaktır. Karabükspor' un kontra tehlikesi malum ve golün gelmediği her dakika Orduspor için risk demek. 
Bu maçın önemi alınacak puanlardan bile daha önemli bence. Bu maçı alan çok derin bir nefes alacak ve arkasına bakmayacak. Tüm bunlar da maçın havasını anlatmaya yeterli oluyor sanırım.

Karabükspor'da en güvendiğin 3 isim kim? 

- Ahmet İlhan, LuaLua ve Deumi.

Hangi futbolcunun performansı takımın performansını üst seviyeye çıkarır?

- Tek oyuncuya bağımlılık hoşumuza giden bir durum olmasa da LuaLua günündeyse eğer rakip takım farketmiyor. Bunu daha önce de gördük.

Orduspor'da çekindiğin futbolcu var mı? Varsa kim?
;;

- Orduspor' da çok önemli eksikliklikler olsa da tehlikeli isimlere sahipler. Her ne kadar formsuz da olsa iç sahada Hasan Kabze etkili olabilecek bir isim. Stancu' da hareketli yapısıyla bize ters gelebilecek bir oyuncu.

Karabükspor defansı izlediğimiz kadarıyla sıkıntılı. Mabiala'nın yokluğu sıkıntı yaratır mı?

- Mabiala Karabük defansının sigortası konumunda ve çok büyük eksiklik. İşin kötü yanı yerine koyabileceğimiz oyuncumuz yok. Büyük ihtimal sol bekten devşirme Anıl görev alacaktır.

Karabük'e ve takıma sempatim var. Özellikle de Ahmet İlhan'ın oyununu çok beğeniyorum. 20 yaşında profesyonel olmasına rağmen kısa sürede milli takıma kadar yükseldi. Sen Ahmet hakkında neler düşünüyorsun? 

- Ahmet' in yükselişini geçtiğimiz yıllardan beri takip ediyorum. Transferine de en çok sevinenlerden birisiydim. Ahmet potansiyeli çok yüksek bir oyuncu ve çok daha iyi yerlerde olacağına inancım tam. Tabii ki eksiklikleri var ama Ahmet İlhan bunları da zamanla giderecektir.

Son olarak skor tahminin ve gollerden birini kim atar ? 

- Skor tahmini konusunda başarılı olduğum söylenemez. Son haftalardaki görüntümüz ümit vermese de son 5 deplasmanda mağlup olmamamız maçın her sonuca açık olduğunu gösteriyor.

Çok teşekkürler, başarılar..

- Morbeyazsevdam severek takip ettiğim bir blog ve benim de bir çok Ordulu arkadaşım var. Ben de bu keyifli sohbet icin teşekkür ediyorum...

Geçen sezon ki Gazoz Kupasından bir maç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya giriniz...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...